FREE SHIPPING > €75,00*
AFHALEN DIRECT MOGELIJK / VERZENDEN 1 Á 2 WERKDAGEN
ZICHTBAAR IS LEVERBAAR!

over 27 jaar experience...

EERLIJK ADVIES & KWALITEIT AL MEER DAN 25 JAAR:

Uncle[s] Boardshop biedt skate en snowboard gear, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van de betere topmerken voor alle gelegenheden in zowel de zomer als de winter!

Het juiste materiaal is key bij Uncle[s]! Wanneer je gaat snowboarden, skiën, skateboarden of longboarden staat of valt het succes vaak bij de keuze voor de juiste materials. Het liefst nog zo uniek mogelijk. De mogelijkheden om je gear te personaliseren zijn oneindig. De getrainde boarder weet daar alles van en zal zich in een winkel als Uncle[s] voornamelijk vergapen aan de bijzondere en uitgebreide collectie. Wie net gaat beginnen komt naar Uncle[s] voor het advies! De eigenaar van Uncle[s], Fred Deurloo, zelf fervent boarder, heeft niet alleen goede smaak wat betreft de inkoop van spullen, hij weet als geen ander waar je als (beginnend) boarder op moet letten.

De keuze aan merken bij Uncle[s] is enorm: Burton, Dakine, Reef, Teva, Vans, Etnies, Globe, K2, O'Neill, Anon, Ragwear en Oakley,: het is maar een greep uit het assortiment... Bovendien maakt Fred er een sport van juist de unieke items van deze merken in zijn winkel te krijgen. Geen massa, want daar houdt Fred niet van.

Kortom, wie gaat boarden, gaat naar Zierikzee, want of je nu getraind boarder bent of volledig onervaren, bij Uncle[s] ben je aan het juiste adres. En heb je geen tijd om af te reizen naar het zuiden des lands? Dan bestel je makkelijk en snel 24/7 al je gear in de webshop!

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok