FREE SHIPPING > €75,00*
KIES: AFHALEN OF VERZENDEN
VOORRAAD IN ZIERIKZEE

30jaar Snowboard, Skate & Lifestyle Quality

EERLIJK ADVIES & QUALITY-TIME SINDS 1993:

Uncle[s] Boardshop biedt skate-, en snowboard-gear, kennis & ervaring, vrijetijdskleding, schoenen en accessoires van de betere topmerken voor alle gelegenheden in zowel de zomer als de winter!

Wanneer je op wintersport gaat, snowboarden,  skateboarden of longboarden staat of valt het succes vaak bij de keuze voor de juiste materials. Het liefst nog zo uniek mogelijk. De mogelijkheden om je gear te personaliseren zijn oneindig. De ervaren boarder weet daar alles van en zal zich in een winkel als Uncle[s] voornamelijk vergapen aan de bijzondere en uitgebreide collectie. Wie net gaat beginnen komt naar Uncle[s] voor het advies! De eigenaar van UNCLE[S], Fred Deurloo, zelf gepassioneerd boarder, heeft niet alleen goede smaak wat betreft de inkoop van spullen, hij weet als geen ander waar je als (beginnend) boarder op moet letten.

Details, tips, ervaring, en hulp op snowboard keuzes.

De keuze aan merken bij Uncle[s] is enorm: Burton, StepOn, Dakine, Reef, Teva, Vans, Etnies, Globe,  Anon, Ragwear en Oakley,: het is maar een greep uit het assortiment... Bovendien maakt Fred er een sport van juist de unieke items van deze merken in zijn winkel te krijgen. Geen massa, want daar houdt Fred niet van.

Kortom, wie gaat snowboarden, gaat naar Zierikzee, want gevorderd of beginnend snowboarder, bij UNCLE[S] ben je aan het juiste adres. En vind je Zierikzee verweg, bel mail of app voor advies. En bestel daarna veilig en makkelijk je Snowboard of Bindingen in onze webshop!

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok